Welke betaalmethodes kan ik kiezen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Betaal veilig en probleemloos bij PB. met één van onderstaande betaalmogelijkheden.

Apple Pay
Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee je als gebruiker kunt betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart.

iDEAL
Met iDEAL kun je veilig en gemakkelijk betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen bank. Beschikbare banken; ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, RegioBank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank.

Paypal
Koppel eenvoudig je bankrekening of creditcard aan je PayPal account en bepaal zelf of je aankopen worden afgeschreven van je bankrekening, creditcard of PayPal-saldo.

Creditcards
Via ons beveiligde betaalsysteem van Adyen kun je probleemloos en veilig een directe online betaling doen met je creditcard. Wij accepteren MasterCard, Visa en American Express.

Klarna Betaal nu 
Klarna Betaal nu is een flexibele betaalmethode waarbij je kunt kiezen uit een online bank overschrijving of een machtiging. Achteraf betalen via Klarna is niet mogelijk. 

Giftcard PB
Betaling met een PB giftcard is mogelijk d.m.v. het invoeren van de persoonlijke code in je winkelmand. Indien het saldo niet toereikend is voor je gehele bestelling, kun je het resterende bedrag voldoen middels een andere betaalmethode. Uitbetalen is niet mogelijk. 

Giropay (alleen beschikbaar in Duitsland)
Met Giropay kun je veilig en gemakkelijk betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen (Duitse) bank.

Bancontact (alleen beschikbaar in België)
Met Bancontact kun je veilig en gemakkelijk betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van je eigen (Belgische) bank.

The Electronic Payment Standard (EPS)is een betaalmethode, ontwikkeld door verschillende Oostenrijkse banken. Dit maakt EPS de belangrijkste betalingsmethode voor overboekingen in Oostenrijk en zeer populair bij Oostenrijkse klanten.


Alle transacties die worden verricht op Perfectly Basics, worden beveiligd door het betaalsysteem Stripe. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet opgespoord, onderschept of gebruikt worden door derden. Deze gegevens worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 3 van 3