Wat zijn de prijsafspraken?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Nationale en internationale betalingsmogelijkheden

  • Voor klanten binnen de Europese Unie bieden wij de mogelijkheid om te betalen in Euro's (EUR).
  • Voor klanten in het Verenigd Koninkrijk bieden wij de mogelijkheid om te betalen in
    Britse ponden (GBP).
  • Voor klanten die buiten de Europese Unie wonen bieden wij de mogelijkheid om te betalen in Amerikaanse dollars (USD).


Prijswijziging

De prijzen kunnen veranderen als gevolg van verschillende commerciële factoren. Dit kan onder andere afhankelijk zijn van de marktvraag, beschikbaarheid van producten, kosten van grondstoffen en eventuele prijsverhogingen of afprijzing. De prijs die geldt op het moment dat je de bestelling plaatst is de prijs die van toepassing is op jouw specifieke bestelling. Eventuele prijsveranderingen die na dat moment plaatsvinden, zullen geen invloed hebben op de prijs van jouw bestelling, tenzij anders overeengekomen.

BTW

Voor bestellingen geplaatst binnen de EU en het VK zijn de prijzen inclusief BTW. Buiten de EU en het VK zijn de prijzen belastingvrij. Voor bestellingen uit het VK rekenen we een niet-restitueerbare invoerbelasting van 10 GBP.

Houd er rekening mee dat voor bestellingen van buiten de EU en het VK lokale belastingen en invoerrechten van toepassing kunnen zijn.

Afprijzing
Wij bieden een aanpassing van de verkoopprijs aan op artikelen die tot 7 dagen voor de begindatum van de sale zijn besteld. Omdat het aanbod vaak al beperkt is zodra een item de sale in gaat word je verzoek alleen goedgekeurd als het artikel op dat moment nog in dezelfde kleur en maat beschikbaar is. Na goedkeuring wordt het prijsverschil terugbetaald. Hetzelfde geldt voor sale items die later verder worden afgeprijsd.

Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1