Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Voor het verwijderen van je account ga je naar ‘Privacy-instellingen’ in je account.

Let op: Het verwijderen van jouw account zorgt ervoor dat al jouw opgeslagen gegevens uit ons systeem verwijderd worden. Je zal geen toegang (meer) hebben tot jouw geplaatste bestellingen, order statussen en je kan jouw retour niet aanmelden als je iets hebt besteld.

Je ontvangt geen PB nieuwsbrieven en PB member informatie (meer). Uiteraard kan je altijd weer een nieuw account aanmaken.

Artikelen in deze sectie