Hoe maak ik gebruik van het herroepingsrecht?

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel te ontbinden (herroepingsrecht). Dit termijn mag je gebruiken om het artikel te passen, te bekijken en te beoordelen, tenzij anders vermeld. Sommige hygiëneproducten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht wanneer de verzegeling na levering is verbroken.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag:
• waarop je het artikel ontvangen hebt
• bij meerdere artikelen in één bestelling; op het moment waarop alle artikelen ontvangen zijn
Na de herroepingstermijn heb je 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen naar ons.

Je kunt 14 dagen na ontvangst van je bestelling gebruik maken van het herroepingsrecht (formulier) of door het geven van een retouropdracht. Je kunt het artikel/de artikelen retourneren met een van de onderstaande retouropties:

PostNL retourservice binnen Nederland
Lever je pakket gratis in bij een PostNL-punt en maak hierbij gebruik van de retoursticker die bij je bestelling wordt toegevoegd. Een PostNL-punt bij jou in de buurt is te vinden via de locatiewijzer van PostNL. Na inlevering van je pakket ontvang je van PostNL een track&trace-nummer waarmee je, je retourpakket kunt volgen via de PostNL website. Zodra wij je retourpakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail.
Voor retourzendingen worden verwerkingskosten van €1,95 in mindering gebracht.


Langsbrengen in Haarlem

Je kunt het pakket uiteraard ook tijdens kantooruren langsbrengen bij PB. aan de A. Hofmanweg 2D, 2031 BH in Haarlem. Wij zijn op werkdagen geopend vanaf 09.30 tot 17.30 uur.
Voor retourzendingen worden verwerkingskosten van €1,95 in mindering gebracht.

UPS retourservice voor België, Luxemburg en Duitsland
Plak de bijgeleverde retoursticker van UPS op je pakket en lever je pakket af bij een UPS-servicepunt. Bekijk de locatiewijzer van UPS voor een UPS-servicepunt bij jou in de buurt. Na inlevering van je pakket ontvang je van UPS een track&trace-nummer waarmee je, je retourpakket kunt volgen via de UPS website. Zodra wij je retourpakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail. Voor retourzendingen worden verwerkingskosten van €1,95 in mindering gebracht.


UPS retourservice voor Engeland
Plak de bijgeleverde retoursticker van UPS op je pakket en lever je pakket af bij een UPS-servicepunt. Bekijk de locatiewijzer van UPS voor een UPS-servicepunt bij jou in de buurt. Na inlevering van je pakket ontvang je van UPS een track&trace-nummer waarmee je, je retourpakket kunt volgen via de UPS website. Zodra wij je retourpakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail. Voor retourzendingen worden verwerkingskosten van £1,95 in mindering gebracht.

Terugsturen op eigen kosten vanuit overige landen 
Na het aanmelden van een retour via onze website verstuur je de zending voldoende gefrankeerd met UPS naar:
PB.
A. Hofmanweg 2D
2031 BH Haarlem
The Netherlands

Zorg ervoor dat je een track&trace ontvangt. Zodra wij je retour pakket ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je een bevestiging via de mail. Voor retourzendingen worden verwerkingskosten van $1,95 in mindering gebracht.

Terugsturen vanuit de Verenigde Staten
Retourzendingen vanuit de Verenigde Staten worden alleen geaccepteerd met UPS-verzending. Lever je pakket gratis in bij een UPS servicepunt en maak hierbij gebruik van het UPS retourlabel die je na het aanmelden van je retour per e-mail ontvangt. Volg onderstaande stappen om er zeker van te zijn dat wij je retourpakket correct ontvangen. Voor retourzendingen worden verwerkingskosten van $1,95 in mindering gebracht.

Retourpakketten die verzonden worden met overige postbedrijven worden niet geaccepteerd door PB.Artikelen in deze sectie

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1